Продава Чист Плац во нас. Соње

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Чист Плац
Град / Општина: 
Скопје / Соње
Цена: 
50000 eur
Квадратура: 
1200 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
8506
Плацот е со платени комуналии за градба на 400/м2.Има приклучено струја.Ограден е и уреден.

Контактирајте не