Продава Чист Плац во нас. Ѓ.Петров

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Чист Плац
Град / Општина: 
Скопје / Ѓ.Петров
Цена: 
300000 eur
Квадратура: 
592 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
10021
Плацот има маркица за градба П+2+ПТК.
Има имотен лист.
На одлична локација... до сам булевар,има вода ,струја.
На плацот има дворна површина 445 м2 и две куќи со станбена површина од 97 м2 и помошни простории со површина од 50 м2....или се вкупно површина од 592 м2....

Контактирајте не