Продава Стан во нас. Црниче

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Црниче
Цена: 
104000 eur
Квадратура: 
108 m2
Соби: 
4
Евидентен број: 
8716
Посебно спална, 2 детски соби, дневна со трпезарија, кујна, 2 бањи.

Контактирајте не