Продава Дел. простор во нас. Аеродром

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
140800 eur
Квадратура: 
130 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
1551
.Деловен простор со помошни простории. Поделен е на три простории.две вецеа и чајна кујна.

Контактирајте не