Продава Барака во нас. Тафталиџе 1

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Барака
Град / Општина: 
Скопје / Тафталиџе 1
Цена: 
200000 eur
Квадратура: 
97 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
2236
Ѕидана барака со гаража 16м2 и подрум +23м2. Со маркица за градба. Плацот е 350м2.

Контактирајте не