Продава Барака во нас. Влае

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Барака
Град / Општина: 
Скопје / Влае
Цена: 
51000 eur
Квадратура: 
59 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
285
Со подрум. Две спални. Не е реновирана.

Контактирајте не