Продава Барака во нас. Влае

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Барака
Град / Општина: 
Скопје / Влае
Цена: 
180000 eur
Квадратура: 
80 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
7192
Бараката има 2 спални,дневна,кујна,купатило.Има маркица за градба 132м2 на 3 нивоа вкупно 396м2.
плац 345м2.А1 маркица.
П+2+ПТК

Контактирајте не