Продава Барака во нас. Бутел 2

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Барака
Град / Општина: 
Скопје / Бутел 2
Цена: 
170000 eur
Квадратура: 
100 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
7338
Комплет наместена куќа со три соби, кујна, бања, ходник и летна кујна во дворот. Има и гаража.

Контактирајте не