Издава Куќа во нас. Црниче

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Куќа
Град / Општина: 
Скопје / Црниче
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
70 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
3982
Убаво комплетно опремена,има и галерија.Со дворче и подрумска просторија од 12м2.

Контактирајте не