Издава Куќа во нас. Бардовци

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Куќа
Град / Општина: 
Скопје / Бардовци
Цена: 
550 eur
Квадратура: 
135 m2
Соби: 
5
Евидентен број: 
6643
Куќата е со приземје и високо поткровје.
На приземје има дневна, кујна, тоалет и тераса, на поткровјето има три спални, тоалет и тераса.
Има сопствено парно на струја и на нафта, има и камин. На приземје има клима инвертер, на поткровје има обична клима.

Контактирајте не