Издава Дел. простор во нас. Centar

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Centar
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
52 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
11173
Празен деловен просотор, односно 2 канцеларии, има мини кујна и тоалет (одвоени), Климатизиран во деловна зграда, во близина на плоштад Македонија.

Контактирајте не