Издава Дел. простор во нас. Центар - Универзална

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Центар - Универзална
Цена: 
550 eur
Квадратура: 
113 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
3153
Има 4 канцеларии + една конференциска,мини кујна,сопствен паркинг за 2-3 возила.Има и гаражен простор кој што во моментот се користи како магацин.Со два влеза.

Контактирајте не