Издава Дел. простор во нас. Центар - Универзална

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Центар - Универзална
Цена: 
500 eur
Квадратура: 
97 m2
Соби: 
4
Евидентен број: 
4637
Се работи за новоградба на одлична мирна локација.Има три канцеларии (две помали и една поголема просторија,помалите се со балкон),кујна комплетно опремена и два тоалета.Целиот простор е климатизиран.До самата просторија има оптички кабел и во сите простории има вградено CAT6 мрежна инсталација.

Контактирајте не