Издава Дел. простор во нас. Капиштец

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Капиштец
Цена: 
800 eur
Квадратура: 
130 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
725
Наместени канцеларии со понов мебел, еден отворен простор од 90м2 и една посебна канцеларија од 40м2, посебен тоалет и чајна кујна опремена.

Контактирајте не