Издава Дел. простор во нас. Аеродром

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Дел. простор
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
650 eur
Квадратура: 
130 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
1554
Три простории, чајна кујна и 2 тоалета.Има можност да се подели на два, 80м2 (Има отворен простор и една посебна канцеларија)

Контактирајте не