Продава Стан во нас. Центар

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Центар
Цена: 
158000 eur
Квадратура: 
129 m2
Соби: 
5
Евидентен број: 
6174
стан во градски ѕид со четири спални соби, кај КРАШ, + балкони 19м2, +лоѓија 2м2, и гаража од 13м2, зачуван стан, реновирани купатила и прозори во дневна

Контактирајте не