Продава Стан во нас. Центар

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Охрид / Центар
Цена: 
53000 eur
Квадратура: 
45 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
6017
2соб стан, на Туристичка, зграда со лифт, стварите се 4год користени, плус балкон од 5м2

Контактирајте не