Продава Стан во нас. Центар

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Центар
Цена: 
51000 eur
Квадратура: 
48 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
4954
44м2 + 4м2 тераса.

Контактирајте не