Продава Стан во нас. Сопиште

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Сопиште
Цена: 
0 eur
Квадратура: 
0 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
6196
Комплекс од згради веднаш вселиви кои се наоѓаат на 600м надморска височина, на јужната страна на падините на Водно . Уникатна можност заживеење во чиста околина , надвор од градскиот метеж и на само 6км од центарот на Скопје .Објектот е граден по најсовремени европски градежни стандарди со енергетски пасош А+ и максимална заштеда на електрична енергија и за ладење и за греење до 70%. Комплексот е составен од два објекта кои се поврзани со плато кое е заедничко за двата објекти , на истото се наоѓа базен , греењето и ладење со фенкојлери е по новиот метод на вода,воздух. Под платото се наоѓа подземен паркинг и околу комплексот надворешен паркинг .Има лифт во двата објекта. Типови на станови :
*-2 Ниво ; Објект 2: Стан 1 ( 81м2 + 50м2 двор , со две спални , 2 купатила )
Стан 2 ( 72м2 + 24м2 Двор, со една спална, две купатила )
*-1 Ниво ; Објект 1: Покриен паркинг простор од 31 возило

Објект 2:Стан 3 и 4 ( 61м2 + 41м2 тараси, со две спални , дневна, кујна, трпезарија и 1 купатило )

* 0 Ниво ; Објект 1: Стан 1 и стан 3 ( 74м2 + 27м2 тараса , со две спални, дневна, кујна, трпезарија , купатило, тараса, на исто ниво и поглед кон базенот )
Стан 2 ( 57м2 + 23м2 тараса , со две спални, дневна, кујна, трпезарија , купатило , тарасата излага на базен )
Објект 2:Стан 5 и 6 ( 65м2 + 11м2 балкони , со две спални, дневна, кујна, трпезарија,купатило, балкон , со поглед кон базен )
*Ниво 1 ; Објект 1 : Стан 4(99м2 + 18м2 тараса , три спални, две купатила, два балкони )
Стан 5 (59м2 + 10м2 балкон , две спални, дневна, кујна, трпезарија, купатило )
Стан 6 (43м2 + 5м2 балкон , една спална, дневна, кујна, трпезарија, купатило )
Стан 7 ( 48м2 + 12м2 балкон , со една спална, дневна, кујна, трпезарија,купатило)

Објект 2: стан 7 и 8 ( 65м2 + 11м2 балкон , со две спални, дневна, кујна, трпезарија, купатило)

*Ниво 2 ; Објект 1: Стан 8(99м2 + 18м2 тараса , три спални, две купатила, два балкони )
Стан 9 (59м2 + 10м2 балкон , две спални, дневна, кујна, трпезарија, купатило )
Стан 10 (43м2 + 5м2 балкон , една спална, дневна, кујна, трпезарија, купатило )
Стан 11 ( 48м2 + 12м2 балкон , со една спална, дневна, кујна, трпезарија,купатило)

Објект 2: стан 9 и 10 ( 65м2 + 11м2 балкон , со две спални, дневна, кујна, трпезарија, купатило)

*Ниво 3; Објект 1 : стан 12 и 13 ( 98м2 + 50м2 тараси ,со две спални, дневна, кујна, трпезарија, гостински тоалет , купатило ), Само два стана на кат

Над двата објекта има големи тараси над зградитеКонтактирајте не