Продава Стан во нас. Д. Маало

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Д. Маало
Цена: 
80000 eur
Квадратура: 
62 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
5419
Станот е користен за деловен простор, 3-собен со 12 м2 подрум + 600 м2 простор околу зградата. Има клима во секоја просторија.Реновирана зграда со квалитетна градба, и добра изолација.

Контактирајте не