Продава Стан во нас. Бардовци

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Бардовци
Цена: 
110000 eur
Квадратура: 
115 m2
Соби: 
4
Евидентен број: 
1587
Комплекс со 9 единици со по 3 стана од 115м2,
комплетно затворен(ограден)комплекс, холтикултурно уреден, паркинг место, подрум со утилити од 35м2, одличен/функционален распоред на становите.
-Градба-безгреден систем
-Ѕидарија-термо блок,
-Fасада, Демит камена волна 8см
-Греење/Ладење VRV систем, индивидуално за секој стан со фенкојлери.
-Прозорi-PVC во боја на дрво(Nussbaum), алуминиумски ролетни
-Влезни врати-сигурносни и противпожарни
-Паркет-дабов I класа
-керамика во кујна и купатилата I класа
-Електрика Schneider Electric

Готов-август 2016год.

Контактирајте не