Продава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
95000 eur
Квадратура: 
100 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
6204
Станот е 94м2 + 6м2 балкон + 21м2 гаража, со две спални, дневна, голема , кујна, трпезарија, утилити 3м2 , гостински тоалет, купатило , два лифта

Контактирајте не