Продава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
85000 eur
Квадратура: 
92 m2
Соби: 
4
Евидентен број: 
296
86м2 внатрешен дел + 6м2 балкон и лоџија.
Станот е делумно реновиран, има рамна плоча + кров. Можност за уште ~ 40м2 надградба. Има три спални, дневна со кујна и трпезарија, гостинско вц, купатило, балкон, лоџија + подрум од 30м2.
Поставени се висококвалитетни прозори, влезна врата и паркет. Електрична инсталација и цевки за вода заменети.

Контактирајте не