Продава Стан во нас. Ѓ.Петров

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Ѓ.Петров
Цена: 
46000 eur
Квадратура: 
51 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
1059
Станот има спална, дневна, кујна, бања и тераса.
Има +10м2 подрум и +8м2 паркинг кој си оди за едно со станот,(вклучен е во цената).
Има рамни тавани со плоча со можност за доградба.
Има радијатори за парно. Нема лифт. Со им.лист.

Контактирајте не