Продава Куќа во нас. Трубарево

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Куќа
Град / Општина: 
Скопје / Трубарево
Цена: 
30000 eur
Квадратура: 
64 m2
Соби: 
4
Евидентен број: 
4184
функционална кука со две спални соби, дневен престој и посебно кујна со трпезарија, одржувана, не е лепенка, со комплет чисти документи и имотен лист, плус 24м2 помошни простории-легализирани, струја вода и асфалтиран пат до куката

Контактирајте не