Продава Куќа во нас. Водно

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Куќа
Град / Општина: 
Скопје / Водно
Цена: 
660000 eur
Квадратура: 
701 m2
Соби: 
5
Евидентен број: 
5292
плацот е со големина од 648м2, под зграда има 472м2 и дворно место од 176м2, нето површина на куката изнесува 586м2, 74м2 гаражи, и помошни простории од 41м2. квалитетна градба по високи стандарди

Контактирајте не