Продава Куќа во нас. Бардовци

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Куќа
Град / Општина: 
Скопје / Бардовци
Цена: 
320000 eur
Квадратура: 
400 m2
Соби: 
-1
Евидентен број: 
11972
Куќа со приземје, кат и поткровје, поврзани со внатрешни скали. Има гаража и подрум околу 40м2. Објектот и дворот се оградени со цврста ограда.

Контактирајте не