Продава Барака во нас. Сингелиќ

Објект: 
За продавање
Категорија: 
Барака
Град / Општина: 
Скопје / Сингелиќ
Цена: 
70000 eur
Квадратура: 
48 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
7395
бараката е стара, целиот плац е 657м2 легализиран

Контактирајте не