Издава Стан во нас. Centar

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Centar
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
50 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
12042
Стан со посебна спална во нова зграда. Има лифт. Слободен паркинг.

Контактирајте не