Издава Стан во нас. Centar

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Centar
Цена: 
500 eur
Квадратура: 
85 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
5907
Убаво комплетно опремен. Со лифт во зградата и сопствена гаража.

Контактирајте не