Издава Стан во нас. Тафталиџе 1

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Тафталиџе 1
Цена: 
200 eur
Квадратура: 
53 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
4964
Реновиран тоалет, скромно комплетно уреден. Со лифт.

Контактирајте не