Издава Стан во нас. Н.Лисиче

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Н.Лисиче
Цена: 
150 eur
Квадратура: 
50 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
9914
Стан со посебна спална. Со сопствен паркинг во гаража.

Контактирајте не