Издава Стан во нас. Козле

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Козле
Цена: 
200 eur
Квадратура: 
30 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
10213
Комплет опремена гарсоњера со посебен влез во нова куќа. Има клима.

Контактирајте не