Издава Стан во нас. Козле

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Козле
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
50 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
10428
Стан со посебна спална. Има тераса. Има паркинг.

Контактирајте не