Издава Стан во нас. Карпош 1

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Карпош 1
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
50 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
594
Модерно оопремен,нема тераса има лифт

Контактирајте не