Издава Стан во нас. Карпош 1

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Карпош 1
Цена: 
270 eur
Квадратура: 
64 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
6045
Пристојно комплетно опремен. Има балкон. Има лифт. Има подрум.

Контактирајте не