Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
200 eur
Квадратура: 
40 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
10340
Нов стан со посебна спална, дневна, кујна, бања и мала тераса. Има клима инвертер и панели. Погоден за деловен простор.

Контактирајте не