Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
220 eur
Квадратура: 
45 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
3092
Комплетно солидно наместен.има лифт.студенти никако.

Контактирајте не