Издава Стан во нас. К.Вода

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / К.Вода
Цена: 
250 eur
Квадратура: 
47 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
8480
Посебно 1 спална, дневна, кујна и бања.Една тераса.Има лифт.

Контактирајте не