Издава Стан во нас. Д. Маало

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Д. Маало
Цена: 
250 eur
Квадратура: 
43 m2
Соби: 
1
Евидентен број: 
3948
Убаво наместен. Нема лифт.

Контактирајте не