Издава Стан во нас. Д. Маало

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Д. Маало
Цена: 
350 eur
Квадратура: 
57 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
10236
Посебно една спална, дневна со трпезарија и кујна, баења и балкон.Има лифт.

Контактирајте не