Издава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
220 eur
Квадратура: 
43 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
9548
Посебно една спална, дневна и кујна, бања и балкон.Нов стан.

Контактирајте не