Издава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
200 eur
Квадратура: 
40 m2
Соби: 
0
Евидентен број: 
10281
Стан со поделена спална, дневна, кујна, бања и тераса. НЕМА лифт.

Контактирајте не