Издава Стан во нас. Аеродром

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје / Аеродром
Цена: 
250 eur
Квадратура: 
42 m2
Соби: 
2
Евидентен број: 
5906
Комплетно солидно опремен. Со два лифта во зградата.

Контактирајте не