Издава Стан во Скопје

Објект: 
За издавање
Категорија: 
Стан
Град / Општина: 
Скопје /
Цена: 
400 eur
Квадратура: 
75 m2
Соби: 
3
Евидентен број: 
6298
Станот е комплетно реновиран.

Контактирајте не